Найкращі продавці

додому| Вікова політика

Вікова політика

Перевірка віку в digiflavorukraine

 

Щоб купувати електронні сигарети на цьому веб-сайті, ви повинні досягти віку, дозволеного курити (21 рік або більше для клієнтів у США) у юрисдикції, де ви проживаєте. Фальсифікація вашого віку з метою придбання продуктів на цьому веб-сайті є незаконною та карається законом. Купівля товарів від імені неповнолітніх заборонена та карається законом і майбутніми обмеженнями на нашому веб-сайті.

 

Ми залишаємо за собою право запросити додаткову ідентифікацію, наприклад державну ідентифікаційну картку або паспорт. Ім'я в замовленні має відповідати імені в посвідченні особи

 

Роблячи покупки в нашому магазині, ви підтверджуєте, що досягли віку для паління в юрисдикції, де ви проживаєте (відповідно до федерального законодавства в США — 21 рік і більше).

 

Перевірка віку

 

Щоб зробити замовлення, користувачі повинні вказати повне офіційне ім’я, постійну адресу, дату народження та останні чотири цифри свого номера соціального страхування. Ця інформація автоматично перевіряється програмним забезпеченням третьої сторони та перехресно посилається на загальнодоступні записи, щоб підтвердити, що покупцеві принаймні 21 рік. У випадку, якщо публічні записи не збігаються або вони не бажають надати номер соціального страхування, покупець повинен завантажити непрострочене посвідчення особи, видане державним органом, для перевірки людиною. Вас попросять надіслати електронною поштою розбірливу копію вашого посвідчення особи, де буде чітко вказано ваш вік, ім’я та адресу доставки.

 

Ми залишаємо за собою право відхилити та скасувати замовлення, якщо належну ідентифікацію неможливо надати вчасно.

 

Відмова або обмеження обслуговування

 

Через характер інтернет-продажів ми залишаємо за собою право відмовити будь-кому в обслуговуванні. Якщо ви вважаєте, що ваша відмова від обслуговування була непотрібною, зв’яжіться з нашою командою обслуговування клієнтів за адресою customerservice@digiflavorukraine.com .

 

ЦЕЙ САЙТ МІСТИТЬ ІНФОРМАЦІЮ ЩОДО ЕЛЕКТРОННИХ СИГАРЕТ. ЩОБ ПРИДБАТИ ЦЕЙ САЙТ, ВАМ ПОТРІБНО БУТИ ДОЗВОЛЕНО ПАЛИТИ ВІД 18 РОКІВ.

Авторське право © 2024 Digiflavorukraine.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: продукти, що продаються на   Digiflavorukraine.com може містити нікотин, хімічну речовину, яка викликає сильну залежність. Продукти, пропоновані на веб-сайті, не призначені для використання неповнолітніми віком до 18 років, вагітними або годуючими жінками, особами з проблемами серцево-судинної системи, людьми з судомними розладами або будь-ким, хто повинен уникати вживання тютюну чи нікотинових виробів з медичних причин. Завжди зберігайте електронні сигарети в недоступному для дітей місці.