Найкращі продавці

додому| Політика гарантії та повернення

Політика гарантії та повернення

Обмежена гарантія

Майте на увазі, що комплекти для електронних сигарет складаються з різних частин і тому на них поширюється різний термін гарантії .

 

Комплекти та пристрої для електронних сигарет (які використовують зовнішні батареї) мають гарантію 6 місяців з дати покупки.

Батареї та моди мають обмежений термін служби залежно від використання. Кожен із них має 60-денну гарантію з дати покупки. Ця гарантія не діє, якщо пристрій було зламано через неправильне поводження та/або втручання.

Кліромайзери, розпилювачі (також відомі як котушки або головки), контейнери та баки є витратними матеріалами, на які не поширюється гарантія. Однак, якщо вони будуть визнані мертвими після прибуття (несправними під час отримання), і ми отримаємо сповіщення протягом 7 днів після їх отримання, ми можемо замінити їх на свій розсуд.

Деякі частини резервуара, незалежно від виробника чи можливостей, можуть з часом зношуватися. Ці деталі потрібно регулярно обслуговувати та/або замінювати, щоб забезпечити належний робочий стан виробу.

Змійовики, запасні контейнери та резервуари мають змінний термін служби. Це може тривати від 2 до 14 днів, але це сильно залежить від рідини, потужності та використання.

Електронні рідини є витратними матеріалами, продаються в герметичних пляшках і на них не поширюється гарантія. Єдиним винятком із цього правила є випадки виробничих помилок або помилок транспортування з нашого боку, у такому випадку ми замінимо їх.

Гарантія на зарядні пристрої, футляри для заряджання, кабелі та розетки перехідників поширюється на один рік (12 місяців) із дати покупки. Якщо елемент має електричну несправність, наприклад, але не обмежуючись невипромінюванням заряду, ми замінимо його.

Одноразові електронні сигарети. Зауважте, що ви несете відповідальність за повернення будь-яких несправних одноразових сигарет, які були відкриті та використані. Якщо ваш продукт буде визнано мертвим після прибуття, ми будемо раді відшкодувати вам вартість доставки. Усі продукти будуть перевірені нашою командою контролю якості, щоб підтвердити статус DOA та переконатися, що вони не використовувалися.

 

Ми залишаємо за собою право змінювати умови гарантії без попередження. Ми також залишаємо за собою право відмовитися від повернених нам товарів, які не відповідають нашим вимогам.

 

Зауважте, що гарантії не є гарантіями й поширюються лише на виробничі дефекти.

 

Винятки з гарантії

Усі зазначені вище гарантії не застосовуються до:

 

справедливий знос;

умисне пошкодження, ненормальні умови зберігання або роботи, нещасний випадок, недбалість з боку вас або будь-якої третьої сторони;

невикористання вами продукції відповідно до інструкцій;

невиконання вами нормального технічного обслуговування виробів, включаючи регулярне очищення компонентів і роз’ємів;

будь-які зміни або ремонт, зроблені вами або третьою стороною, яка не є одним із наших авторизованих ремонтників; або

будь-які надані вами специфікації

 

Це не впливає на ваші законні права щодо продуктів, які мають дефекти або не відповідають опису. Пораду щодо ваших законних прав можна отримати в місцевому Бюро консультацій громадян або офісі торгових стандартів.

 

Дефектний або пошкоджений товар

У малоймовірному випадку, коли будь-який продукт є дефектним, ви повинні повідомити нашу службу підтримки клієнтів протягом 24 годин після отримання товару. Будь-які претензії, подані після цього періоду, не можуть бути прийняті. Будь ласка, не викидайте будь-які товари, перш ніж повідомити про проблему, оскільки ми можемо вимагати номери партій, фотографічні докази та/або вимагати повернення товару нам.

 

При отриманні дефектного товару ми протестуємо та перевіримо товар. Якщо товар виявиться дефектним, ми запропонуємо вам відшкодування або заміну протягом 30 днів. Усі відшкодування буде оброблено за допомогою того самого способу оплати, який використовувався під час розміщення замовлення. Якщо продукт більше не доступний, ми повернемо кошти, включаючи поштові витрати, або обміняємо на альтернативний продукт за вашим вибором.

 

Якщо товар вважається недефектним або його пошкодження спричинено неправильним використанням, випадковим пошкодженням або зношенням, ми не будемо здійснювати заміну або залучати кредит, і ви несете відповідальність за всі витрати, понесені при поверненні товару до нас.

 

Ми можемо поставити вам додаткові запитання до або під час процесу повернення або надати рекомендації щодо використання продукту, щоб зменшити кількість непотрібних повернень. Допоможіть нашій команді обслуговування клієнтів, надавши якомога більше інформації щодо будь-якого повідомленого дефекту.

 

Повернення та відшкодування

Перш ніж повертати будь-які товари, зв’яжіться з нашою командою обслуговування клієнтів. У деяких випадках вам буде надано номер дозволу на повернення товару (RMA), який необхідно вказати разом із поверненими товарами.

 

Якщо ви є власником облікового запису, ви можете створити номер RMA, увійшовши у свій обліковий запис, вибравши «Мої повернення» та дотримуючись інструкцій. Якщо ви є гостем, ви можете створити номер RMA, натиснувши тут.

 

Будь-яке небажане або неавторизоване повернення може бути утилізовано. Наразі ми маємо систему WEEE (відходів електричного та електронного обладнання), яка дозволяє повертати ваші старі непотрібні електричні товари: ви можете прочитати більше про програму тут.

 

Ми не несемо відповідальності за речі, які були втрачені або пошкоджені під час транспортування. Ми рекомендуємо надсилати повернення за допомогою методу зареєстрованої доставки, повністю застрахувавши повну вартість товарів, гарантуючи правильну суму поштових витрат. Ви зобов’язані належним чином піклуватися про будь-які речі, поки вони знаходяться у вашому розпорядженні.

 

Повернення має бути отримано протягом 10 робочих днів після звернення до нашої служби підтримки клієнтів. Якщо товар не буде повернено протягом цього часу, ми не зможемо прийняти його.

 

Щойно ми отримаємо повернений товар, ми повністю перевіримо його, щоб перевірити несправність. Будь ласка, зачекайте до 5 робочих днів, щоб його перевірити та надіслати на заміну або надати кредит.

 

Будь ласка, переконайтеся, що всі повернуті товари надійно запаковані та надіслані за вказаною нижче адресою, із зазначенням RMA (якщо застосовно), повного імені, оригінального номера замовлення та причини повернення на зовнішній стороні:

 

Адреса повернення: зв’яжіться з нами через нашу електронну скриньку.

 

Наша обіцянка клієнту

digiflavorukraine.com хоче бути організацією , яка ставить потреби клієнтів на перше місце. Наші співробітники прагнуть надавати чуйні та професійні послуги. Ми обіцяємо:

 

діяти професійно і бути завжди ввічливим

щоб оперативно розглянути ваш запит або пояснити причину будь-якої затримки

слухати та запитувати вашу точку зору

виконувати будь-які обіцянки, які ми даємо

бути відкритими та чесними та чітко пояснювати свої рішення

щоб вибачитися , коли ми робимо помилку, і виправляємо речі

прийняти ваше право на скаргу та гарантувати повне розслідування та зважену відповідь

ставитися до вас і ваших даних з повагою

Авторське право © 2024 Digiflavorukraine.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: продукти, що продаються на   Digiflavorukraine.com може містити нікотин, хімічну речовину, яка викликає сильну залежність. Продукти, пропоновані на веб-сайті, не призначені для використання неповнолітніми віком до 18 років, вагітними або годуючими жінками, особами з проблемами серцево-судинної системи, людьми з судомними розладами або будь-ким, хто повинен уникати вживання тютюну чи нікотинових виробів з медичних причин. Завжди зберігайте електронні сигарети в недоступному для дітей місці.