Найкращі продавці

додому| Умови використання

Умови використання

БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ЦІ ПОЛОЖЕННЯ ТА УМОВИ ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ ЦЬОГО САЙТУ

Використовуючи наш сайт, ви приймаєте ці умови

Користуючись нашим сайтом, ви підтверджуєте, що приймаєте ці умови використання та погоджуєтеся їх дотримуватися.

Якщо ви не згодні з цими умовами, ви не повинні використовувати наш сайт.

Ми рекомендуємо вам роздрукувати копію цих умов для використання в майбутньому.

Існують інші умови, які можуть стосуватися вас

Ці умови використання стосуються наступних додаткових умов, які також стосуються використання вами нашого сайту:

Наша політика конфіденційності

Наша політика прийнятного використання, яка визначає дозволене та заборонене використання нашого сайту. Використовуючи наш сайт, ви повинні дотримуватися цієї Політики прийнятного використання.

Наша Політика щодо файлів cookie, яка містить інформацію про файли cookie на нашому сайті.

Якщо ви купуєте товари на нашому сайті, наші Правила та умови продажу буде застосовано до продажів.

Ми можемо вносити зміни до цих умов

Час від часу ми змінюємо ці умови. Кожного разу, коли ви бажаєте скористатися нашим сайтом, перевіряйте ці умови, щоб переконатися, що ви розумієте умови, які застосовуються на той момент.

Ми можемо вносити зміни на наш сайт

Ми можемо час від часу оновлювати та змінювати наш сайт, щоб відобразити зміни в наших продуктах, потреби наших користувачів і наші бізнес-пріоритети.

Ми можемо призупинити або видалити наш сайт

Наш сайт доступний безкоштовно.

Ми не гарантуємо, що наш сайт або будь-який його вміст буде завжди доступним або безперервним. Ми можемо призупинити, вилучити або обмежити доступність всього або будь-якої частини нашого сайту з ділових або операційних причин. Ми намагатимемося повідомити вас завчасно про будь-яке призупинення або відкликання.

Ви також несете відповідальність за те, щоб усі особи, які заходять на наш сайт через ваше підключення до Інтернету, були обізнані з цими умовами використання та іншими застосовними положеннями та умовами, а також дотримувалися їх.

Ми можемо передати цю Угоду комусь іншому

Ми можемо передати наші права та обов’язки за цими умовами іншій організації . Ми завжди повідомимо вам письмово, якщо це станеться, і гарантуємо, що передача не вплине на ваші права за контрактом.

Наш сайт призначений для користувачів з усього світу.

Ми не стверджуємо, що вміст, доступний на нашому сайті або через нього, підходить для використання або доступний в інших місцях, крім Англії.

Ви повинні зберігати дані свого облікового запису в безпеці

Якщо ви вибираєте або вам надають ідентифікаційний код користувача, пароль або будь-яку іншу інформацію в рамках наших процедур безпеки, ви повинні розглядати таку інформацію як конфіденційну. Ви не повинні розголошувати це третім особам.

Ми маємо право будь-коли вимкнути будь-який ідентифікаційний код або пароль користувача, обраний вами чи наданий нами, якщо, на нашу обґрунтовану думку, ви не дотрималися будь-якого з положень цих умов використання.

Якщо ви знаєте або підозрюєте, що хтось інший, крім вас, знає ваш ідентифікаційний код користувача або пароль, ви повинні негайно повідомити нас електронною поштою або зателефонувати на нашу лінію обслуговування клієнтів.

Як ви можете використовувати матеріали нашого сайту

Ми є власником або ліцензіатом усіх прав інтелектуальної власності на наш сайт і на опубліковані на ньому матеріали. Ці роботи захищені законами про авторське право та угодами в усьому світі. Усі такі права зберігаються.

Ви можете роздрукувати одну копію та завантажити фрагменти будь-якої сторінки з нашого сайту для особистого користування, а також ви можете привернути увагу інших у вашій організації до вмісту, розміщеного на нашому сайті.

Ви не повинні будь-яким чином змінювати паперові або цифрові копії будь-яких матеріалів, які ви роздрукували або завантажили, а також ви не повинні використовувати будь-які ілюстрації, фотографії, відео- чи аудіоряди чи будь-яку графіку окремо від будь-якого супровідного тексту.

Необхідно завжди визнавати наш статус (і статус будь-яких ідентифікованих учасників) як авторів вмісту на нашому сайті.

Ви не повинні використовувати будь-яку частину вмісту нашого сайту в комерційних цілях без отримання ліцензії на це від нас або наших ліцензіарів.

Якщо ви роздрукуєте, скопіюєте або завантажите будь-яку частину нашого сайту з порушенням цих умов використання, ваше право на використання нашого сайту буде негайно припинено, і ви повинні, за нашим вибором, повернути або знищити будь-які копії матеріалів, які ви зробили.

Не покладайтеся на інформацію на цьому сайті

Контент на нашому сайті надається лише для загальної інформації. Він не є порадою, на яку слід покладатися. Ви повинні отримати професійну чи спеціалізовану консультацію, перш ніж вживати або утримуватися від будь-яких дій на основі вмісту нашого сайту.

Незважаючи на те, що ми докладаємо розумних зусиль для оновлення інформації на нашому сайті, ми не робимо жодних заяв, гарантій чи гарантій, прямих чи непрямих, що вміст нашого сайту є точним, повним або актуальним.

Ми не несемо відповідальності за веб-сайти, на які ми посилаємося

Якщо наш сайт містить посилання на інші сайти та ресурси, надані третіми сторонами, ці посилання надаються лише для вашої інформації. Такі посилання не слід тлумачити як схвалення нами цих веб-сайтів або інформації, яку ви можете отримати з них.

Ми не контролюємо вміст цих сайтів або ресурсів.

Вміст, створений користувачами, не схвалюється нами

Цей веб-сайт може містити інформацію та матеріали, завантажені іншими користувачами сайту, в тому числі на дошках оголошень і в чатах. Ця інформація та ці матеріали не були перевірені або затверджені нами. Погляди, висловлені іншими користувачами на нашому сайті, не відображають наші погляди чи цінності.

Як поскаржитися на вміст, завантажений іншими користувачами

Якщо ви хочете поскаржитися на вміст, завантажений іншими користувачами, зв’яжіться з нами.

Наша відповідальність за збитки або пошкодження, заподіяні вами

Незалежно від того, чи є ви споживачем чи бізнесменом:

Ми жодним чином не виключаємо та не обмежуємо нашу відповідальність перед вами, якщо це було б незаконно. Це включає відповідальність за смерть або тілесні ушкодження, спричинені нашою недбалістю або недбалістю наших співробітників, агентів або субпідрядників, а також за шахрайство або шахрайське введення в оману.

Різні обмеження та виключення відповідальності застосовуватимуться до відповідальності, що виникає в результаті постачання вам будь-яких продуктів, які будуть викладені в наших Умовах продажу.

Якщо ви бізнес-користувач:

Ми виключаємо всі непрямі умови, гарантії, заяви чи інші умови, які можуть стосуватися нашого сайту або будь-якого вмісту на ньому.

Ми не несемо перед вами відповідальності за будь-які збитки чи збитки, пов’язані з контрактом, правопорушенням (включно з недбалістю), порушенням законних обов’язків або іншим чином, навіть якщо це можна було передбачити, що виникає внаслідок або у зв’язку з:

використання або неможливість використання нашого сайту; або

використання або довіра до будь-якого вмісту, що відображається на нашому сайті.

Зокрема, ми не несемо відповідальності за:

втрата прибутку, продажів, бізнесу або доходу;

переривання діяльності;

втрата очікуваних заощаджень;

втрата можливостей для бізнесу, доброї волі або репутації; або

будь-які непрямі чи непрямі збитки чи пошкодження.

Якщо ви споживчий користувач:

Зверніть увагу, що ми надаємо наш сайт лише для домашнього та приватного використання. Ви погоджуєтеся не використовувати наш сайт для будь-яких комерційних чи ділових цілей, і ми не несемо перед вами жодної відповідальності за будь-яку втрату прибутку, втрату бізнесу, перерву в бізнесі або втрату бізнес-можливостей.

Якщо дефектний цифровий вміст, який ми постачаємо, пошкоджує пристрій або цифровий вміст, що належить вам, і це спричинено нашим недотриманням належної обережності та навичок, ми або відремонтуємо пошкодження, або виплатимо вам компенсацію. Однак ми не несемо відповідальності за збитки, яких ви могли б уникнути, дотримуючись наших порад із застосування безкоштовного оновлення, або за збитки, спричинені тим, що ви не дотримувалися належним чином інструкцій зі встановлення або не мали мінімальної системи вимоги, рекомендовані нами.

Як ми можемо використовувати вашу особисту інформацію

Ми використовуватимемо вашу особисту інформацію лише відповідно до нашої Політики конфіденційності.

Завантаження контенту на наш сайт

Щоразу, коли ви користуєтеся функцією, яка дозволяє завантажувати вміст на наш сайт або спілкуватися з іншими користувачами нашого сайту, ви повинні дотримуватися стандартів вмісту, викладених у нашій Політиці прийнятного використання.

Ви гарантуєте, що будь-який такий внесок дійсно відповідає цим стандартам, і ви несете відповідальність перед нами та компенсуєте нам збитки за будь-яке порушення цієї гарантії. Це означає, що ви несете відповідальність за будь-які збитки чи пошкодження, які ми зазнаємо в результаті порушення вами гарантії.

Будь-який вміст, який ви завантажуєте на наш сайт, вважатиметься неконфіденційним і не є власністю. Ви зберігаєте всі свої права власності на свій вміст, але ви зобов’язані надати нам [та іншим користувачам нашого сайту] обмежену ліцензію на використання, зберігання та копіювання цього вмісту, а також на його розповсюдження та надання доступу третім особам. Права, які ви надаєте нам, описані в Правах, які ви надаєте нам на використання завантажених вами матеріалів нижче.

Ми також маємо право розкрити вашу особу будь-якій третій стороні, яка стверджує, що будь-який вміст, опублікований або завантажений вами на наш сайт, є порушенням їхніх прав інтелектуальної власності або права на конфіденційність.

Ми маємо право видалити будь-яку публікацію, яку ви опублікували на нашому сайті, якщо, на нашу думку, ваша публікація не відповідає стандартам вмісту, викладеним у нашій Політиці прийнятного використання.

Ви несете повну відповідальність за захист і резервне копіювання свого вмісту.

Ми не зберігаємо терористичний контент.

Права, які ви надаєте нам на використання завантажених вами матеріалів

Коли ви завантажуєте або публікуєте вміст на нашому сайті, ви надаєте нам права використовувати цей вміст у спосіб, який ми вважаємо за потрібне.

Ми не несемо відповідальності за віруси, і ви не повинні їх заносити.

Ми не гарантуємо, що наш сайт буде безпечним або вільним від помилок чи вірусів.

Ви несете відповідальність за налаштування ваших інформаційних технологій, комп’ютерних програм і платформи для доступу до нашого сайту. Ви повинні використовувати власне програмне забезпечення для захисту від вірусів.

Ви не повинні зловживати нашим сайтом, свідомо вводячи віруси, трояни, хробаки, логічні бомби чи інший матеріал, який є зловмисним або технологічно шкідливим. Ви не повинні намагатися отримати несанкціонований доступ до нашого сайту, сервера, на якому зберігається наш сайт, або будь-якого сервера, комп’ютера чи бази даних, підключених до нашого сайту. Ви не повинні атакувати наш сайт за допомогою атаки на відмову в обслуговуванні або розподіленої атаки на відмову в обслуговуванні. Порушуючи це положення, ви скоїте кримінальне правопорушення відповідно до Закону про зловживання комп’ютером 1990 року. Ми повідомимо про будь-яке таке порушення відповідні правоохоронні органи та співпрацюватимемо з цими органами, розкривши їм вашу особу. У разі такого порушення ваше право на використання нашого сайту буде негайно припинено.

Правила розміщення посилань на наш сайт

Ви можете посилатися на нашу домашню сторінку за умови, що ви робите це чесно та законно, не шкодите нашій репутації та не використовуєте її.

Ви не повинні встановлювати посилання таким чином, щоб пропонувати будь-яку форму асоціації, схвалення чи схвалення з нашого боку, якщо їх не існує.

Ви не повинні створювати посилання на наш сайт на будь-якому веб-сайті, який не належить вам.

Наш сайт не можна розміщувати у фреймі на будь-якому іншому сайті, а також ви не можете створювати посилання на будь-яку частину нашого сайту, крім домашньої сторінки.

Ми залишаємо за собою право скасувати дозвіл на посилання без попередження.

Веб-сайт, на який ви посилаєтеся, має в усіх відношеннях відповідати стандартам вмісту, викладеним у нашій Політиці прийнятного використання.

Якщо ви бажаєте створити посилання або будь-яким чином використати вміст нашого сайту, окрім зазначеного вище, зв’яжіться з нами електронною поштою або зателефонуйте на лінію обслуговування клієнтів.

Закони якої країни застосовуються до спорів?

Якщо ви є споживачем, будь ласка, зверніть увагу, що ці умови використання, їх предмет і порядок формування регулюються англійським законодавством. Ви і ми обидва погоджуємося, що суди Англії та Уельсу матимуть виключну юрисдикцію, за винятком того, що якщо ви є резидентом Північної Ірландії, ви також можете порушувати справи в Північній Ірландії, а якщо ви проживаєте в Шотландії, ви також можете порушувати справи в Шотландії .

Якщо ви є бізнесменом, ці умови використання, їх предмет і формування (а також будь-які позадоговірні суперечки чи позови) регулюються англійським законодавством. Ми обоє погоджуємося з виключною юрисдикцією судів Англії та Уельсу.

Наші торгові марки зареєстровані

Вам заборонено використовувати наші зареєстровані торговельні марки без нашого дозволу, якщо вони не є частиною матеріалів, які ви використовуєте, як це дозволено в розділі Як ви можете використовувати матеріали на нашому сайті вище.

 

Політика прийнятного використання

Що в цих умовах?

Ця політика прийнятного використання встановлює стандарти вмісту, які застосовуються, коли ви завантажуєте вміст на наш сайт, контактуєте з іншими користувачами на нашому сайті, посилаєтеся на наш сайт або взаємодієте з нашим сайтом будь-яким іншим способом,

Заборонене використання

Ви можете використовувати наш сайт лише в законних цілях. Ви не можете використовувати наш сайт:

Будь-яким способом, який порушує будь-які чинні місцеві, національні чи міжнародні закони чи нормативні акти.

Будь-яким способом, який є незаконним чи шахрайським або має будь-яку незаконну чи шахрайську мету чи наслідки.

З метою заподіяння шкоди або спроби заподіяти шкоду неповнолітнім будь-яким способом.

Залякувати, ображати, залякувати чи принижувати будь-яку особу.

Надсилати, свідомо отримувати, завантажувати, використовувати або повторно використовувати будь-який матеріал, який не відповідає нашим стандартам вмісту, наведеним нижче.

Для передачі або забезпечення надсилання будь-яких небажаних або неавторизованих рекламних чи рекламних матеріалів або будь-якої іншої форми подібного звернення (спам).

Свідомо передавати будь-які дані, надсилати або завантажувати будь-який матеріал, який містить віруси, троянські програми, хробаки, бомби уповільненої дії, реєстратори натискань клавіш, шпигунське програмне забезпечення, рекламне програмне забезпечення або будь-які інші шкідливі програми чи подібний комп’ютерний код, призначений для негативного впливу на роботу будь-якого комп’ютерного програмного забезпечення або обладнання.

Ви також погоджуєтесь:

Не відтворювати, дублювати, копіювати чи перепродавати будь-яку частину нашого сайту всупереч положенням наших Умов використання веб-сайту.

Не мати доступу без повноважень, втручатися, пошкоджувати або порушувати:

будь-яка частина нашого сайту;

будь-яке обладнання або мережу, на якій зберігається наш сайт;

будь-яке програмне забезпечення, що використовується для надання послуг нашого сайту; або

будь-яке обладнання, мережу чи програмне забезпечення, що належить чи використовується будь-якою третьою стороною.

Інтерактивні сервіси

Ми можемо час від часу надавати інтерактивні послуги на нашому сайті.

У тих випадках, коли ми надаємо будь-які інтерактивні послуги, ми надамо вам чітку інформацію про тип пропонованої послуги, чи модерується вона та яка форма модерації використовується (зокрема, людська чи технічна).

Ми докладемо всіх зусиль, щоб оцінити будь-які можливі ризики для користувачів (зокрема, для дітей) від третіх осіб, коли вони користуються будь-якими інтерактивними послугами, наданими на нашому сайті, і в кожному конкретному випадку ми вирішимо, чи доцільно використовувати модерацію відповідну послугу (зокрема, який тип модерації використовувати) у світлі цих ризиків. Проте ми не зобов’язані наглядати, контролювати чи модерувати будь-яку інтерактивну послугу, яку ми надаємо на нашому сайті, і ми чітко виключаємо нашу відповідальність за будь-які збитки чи збитки, спричинені використанням будь-якої інтерактивної служби користувачем усупереч нашим стандартам вмісту незалежно від того, модерується послуга чи ні.

Користування будь-яким із наших інтерактивних сервісів призначене виключно для дорослих.

Там, де ми модеруємо інтерактивну послугу, ми, як правило, надамо вам спосіб зв’язатися з модератором, якщо виникнуть проблеми чи труднощі.

Стандарти змісту

Ці стандарти вмісту застосовуються до будь-якого матеріалу, який ви додаєте на наш сайт (Внесок), і до будь-яких пов’язаних з ним інтерактивних служб.

Стандарти змісту повинні відповідати як духу, так і букві. Стандарти застосовуються до кожної частини будь-якого Внеску, а також до його всього.

Flavour Warehouse Limited на власний розсуд визначить, чи порушує Внесок Стандарти вмісту.

Внесок повинен:

Будьте точними (там, де викладено факти).

Бути щиро дотриманим (де висловлюється думка).

Дотримуйтесь законодавства, що діє в Англії та Уельсі, а також у будь-якій країні, з якої воно надсилається.

Внесок не повинен:

Бути наклепом на будь-яку особу.

Бути непристойним, образливим, ненависті або підбурювати.

Залякувати, ображати, залякувати або принижувати.

Рекламуйте матеріали відвертого сексуального характеру.

Додайте матеріали про сексуальне насильство над дітьми.

Пропагувати насильство.

Сприяти дискримінації за ознаками раси, статі, релігії, національності, інвалідності, сексуальної орієнтації чи віку.

Порушувати будь-які авторські права, права на базу даних або торгову марку будь-якої іншої особи.

Є ймовірність обдурити будь-яку людину.

Порушувати будь-який юридичний обов’язок перед третьою стороною, наприклад договірний обов’язок або обов’язок довіри.

Сприяти будь-якій незаконній діяльності.

Бути неповагою до суду.

Погрожувати, зловживати чи порушувати приватне життя іншої особи, викликати роздратування, незручності чи непотрібну тривогу.

Може переслідувати, засмутити, збентежити, насторожити або дратувати будь-яку іншу людину.

Видавати себе за будь-яку особу або спотворювати свою особу чи приналежність до будь-якої особи.

Створіть враження, що Внесок походить від Flavour Warehouse Limited, якщо це не так.

Захищати, пропагувати, підбурювати будь-яку сторону до вчинення будь-яких незаконних або кримінальних дій, таких як (лише як приклад) порушення авторських прав або неправомірне використання комп’ютера, або сприяти їм.

Містити заяву, про яку ви знаєте або вважаєте, або маєте достатні підстави вважати, що представники громадськості, для яких ця заява опублікована або має бути опублікована, можуть сприйняти як пряме чи непряме заохочення чи інше спонукання до комісії, підготовка або підбурювання до терористичних актів.

Містити будь-яку рекламу або просувати будь-які послуги чи веб-посилання на інші сайти.

Порушення цієї політики

Якщо ми вважаємо, що сталося порушення цієї політики прийнятного використання, ми можемо вжити заходів, які вважаємо за потрібне.

Недотримання цієї політики прийнятного використання є суттєвим порушенням умов використання, згідно з якими вам дозволено використовувати наш сайт, і може призвести до вжиття нами всіх або будь-яких із наведених нижче дій:

Негайне, тимчасове або постійне скасування вашого права на використання нашого сайту.

Негайне, тимчасове або остаточне видалення будь-якого Внеску, завантаженого вами на наш сайт.

Винесення вам попередження.

Судовий процес проти вас щодо відшкодування всіх витрат на основі відшкодування (включаючи, але не обмежуючись, розумні адміністративні та судові витрати), спричинені порушенням.

Подальші судові дії проти вас.

Розкриття такої інформації правоохоронним органам, якщо ми обґрунтовано вважаємо це необхідним або відповідно до вимог законодавства.

Ми виключаємо нашу відповідальність за всі дії, які ми можемо вжити у відповідь на порушення цієї політики прийнятного використання. Дії, які ми можемо вжити, не обмежуються тими, що описані вище, і ми можемо вжити будь-які інші дії, які обґрунтовано вважатимемо доцільними.

Закони якої країни застосовуються до спорів?

Якщо ви є споживачем, будь ласка, зверніть увагу, що умови цієї політики, її предмет і форма регулюються англійським законодавством. Ви і ми обидва погоджуємося, що суди Англії та Уельсу матимуть виключну юрисдикцію, за винятком того, що якщо ви є резидентом Північної Ірландії, ви також можете порушувати справи в Північній Ірландії, а якщо ви проживаєте в Шотландії, ви також можете порушувати справи в Шотландії .

Якщо ви є юридичною особою, умови цієї політики, її предмет і форма (а також будь-які позадоговірні спори чи позови) регулюються англійським законодавством. Ми обоє погоджуємося з виключною юрисдикцією судів Англії та Уельсу.

 

Правила та умови продажу

1. Ці Умови

1.1 Що охоплюють ці терміни. Це умови, на яких ми постачаємо вам продукцію. Вони стосуються лише споживчих продажів.

1.2 Чому ви повинні їх прочитати. Будь ласка, уважно прочитайте ці умови, перш ніж відправляти нам своє замовлення. У цих умовах описано, як ми будемо надавати вам продукти, як ви і ми можемо змінити або припинити договір, що робити, якщо виникне проблема, та іншу важливу інформацію. Якщо ви вважаєте, що в цих умовах є помилка, зв’яжіться з нами для обговорення.

2. Інформація про те, як з нами зв’язатися

2. 1 Як з нами зв'язатися. Ви можете зв’язатися з нами, зателефонувавши нашій команді обслуговування клієнтів або написавши нам за адресою нашого зареєстрованого офісу вище або електронною поштою customerservice@digiflavorukraine.com .

2. 2 Як ми можемо з вами зв'язатися. Якщо нам доведеться зв’язатися з вами, ми зробимо це по телефону або напишемо вам на електронну чи поштову адресу, яку ви вказали нам у своєму замовленні.

2. 3 «Написання» включає електронні листи. Коли ми використовуємо слова «написання» або «написаний» у цих умовах, це стосується і електронних листів.

3. Прийнятність

3.1 Наші продукти доступні лише особам віком від 18 років. Розміщуючи замовлення на нашу продукцію, ви підтверджуєте, що вам виповнилося 18 років.

3.2 Ми можемо провести вибіркову перевірку, щоб перевірити ваш вік, наприклад, попросивши пред’явити особу, і у випадку, якщо ми визначимо, що ви не маєте законного права замовляти продукти, або ви відмовляєтеся надати таке підтвердження, ми маємо право розірвати договір без попередження.

4. Наш з вами договір

4.1 Як ми приймемо ваше замовлення. Ми приймемо ваше замовлення, коли ми надішлемо вам електронний лист із проханням прийняти його, після чого між вами і нами укладеться договір.

4.2 Якщо ми не можемо прийняти ваше замовлення. Якщо ми не зможемо прийняти ваше замовлення, ми повідомимо вас про це в письмовій формі та не стягуватимемо плату за продукт. Це може бути тому, що продукту немає в наявності, через несподівані обмеження наших ресурсів, які ми не могли розумно спланувати, через те, що ми виявили помилку в ціні чи описі продукту, або через те, що ми не можемо вкластися в кінцевий термін доставки ви вказали.

4.3 Номер вашого замовлення. Ми присвоїмо вашому замовленню номер замовлення та повідомимо його, коли приймемо ваше замовлення. Нам допоможе, якщо ви зможете повідомити нам номер замовлення кожного разу, коли зв’яжетеся з нами щодо свого замовлення.

5. Наші продукти

5.1 Продукти можуть дещо відрізнятися від зображень. Зображення продуктів на нашому веб-сайті є лише для ілюстрації. Незважаючи на те, що ми доклали всіх зусиль для точного відображення кольорів, ми не можемо гарантувати, що відображення кольорів на пристрої точно відображає колір продуктів. Ваш продукт може дещо відрізнятися від цих зображень.

5.2 Упаковка продукту може відрізнятися. Упаковка продукту може відрізнятися від зображень на нашому веб-сайті.

6. Ваші права на внесення змін

Якщо ви бажаєте внести зміни в продукт, який ви замовили, зв’яжіться з нами. Ми повідомимо вам, якщо зміна можлива. Якщо це можливо, ми повідомимо вас про будь-які зміни в ціні продукту, термінах постачання чи будь-чому іншому, що може знадобитися в результаті запитаної вами зміни, і попросимо вас підтвердити, чи бажаєте ви продовжувати змінити. Якщо ми не можемо внести зміни або наслідки внесення змін для вас неприйнятні, ви можете розірвати договір (див. пункт 9 – Ваші права на розірвання контракту).

7. Наші права вносити зміни

7.1 Незначні зміни в продуктах. Ми можемо змінити продукт:

7.1.1  відображати зміни у відповідних законах та нормативних вимогах; і

7.1.2  для впровадження незначних технічних коригувань і вдосконалень, наприклад, для усунення загрози безпеці. Ці зміни не вплинуть на використання продукту.

7.2 Більш значні зміни продуктів і цих умов. Крім того, як ми повідомили вас в описі продукту на нашому веб-сайті, ми можемо вносити зміни до цих умов або продукту, але якщо ми це зробимо, ми повідомимо вас, і ви можете зв’язатися з нами, щоб припинити договір до змін. набуде чинності та отримає відшкодування за будь-які оплачені, але не отримані продукти.

8. Забезпечення продуктами

8.1 Вартість доставки. Вартість доставки буде вказаною на нашому сайті.

8.2 Коли ми надамо продукти. Під час оформлення замовлення ми зв’яжемося з вами та повідомимо орієнтовну дату доставки, яка відбудеться протягом 30 робочих днів після дня, коли ми приймемо ваше замовлення (якщо у Великобританії). Час міжнародної доставки залежить від країни

8.3 Ми не несемо відповідальності за затримки поза нашим контролем. Якщо наше постачання продуктів затримується через подію, що не залежить від нас, ми зв’яжемося з вами якнайшвидше, щоб повідомити вас, і вживемо заходів, щоб мінімізувати вплив затримки. За умови, що ми це зробимо, ми не несемо відповідальності за затримки, спричинені цією подією, але якщо існує ризик значної затримки, ви можете зв’язатися з нами, щоб розірвати договір і отримати відшкодування за будь-які продукти, які ви заплатили, але не отримали.

8.4 Якщо вас немає вдома під час доставки товару. Якщо за вашою адресою немає нікого, хто міг би прийняти доставку, і продукти не можуть бути відправлені через вашу поштову скриньку, ми залишимо вам повідомлення з інформацією про те, як змінити організацію доставки або забрати продукти з місцевого депо.

8.5 Якщо ви не переоформите доставку. Якщо після невдалої доставки ви не організуєте доставку або не заберете їх із пункту доставки, ми зв’яжемося з вами для отримання подальших інструкцій і можемо стягнути з вас витрати на зберігання та будь-які додаткові витрати на доставку. Якщо, незважаючи на наші розумні зусилля, ми не можемо зв’язатися з вами або повторно організувати доставку чи отримання, ми можемо розірвати договір і застосовуватиметься пункт 11.2.

8.6 Ваші законні права, якщо ми доставимо товари із запізненням. Ви маєте законні права, якщо ми доставимо будь-який товар із запізненням. Якщо ми пропустимо кінцевий термін доставки для будь-яких товарів, ви можете розглядати договір як припинений відразу, якщо застосовується будь-яке з наведеного нижче:

8.6.1  ми відмовилися доставити товар;

8.6.2  доставка у встановлений термін була істотною (з урахуванням усіх відповідних обставин); або

8.6.3  Ви сказали нам, перш ніж ми прийняли ваше замовлення, що доставка в установлений термін є важливою.

8.7 Встановлення нового терміну доставки. Якщо ви не бажаєте відразу розглядати контракт як завершений або не маєте на це права згідно з пунктом 8.6, ви можете надати нам новий кінцевий термін доставки, який має бути розумним, і ви можете розглядати договір як наприкінці, якщо ми не дотримаємося нового терміну.

8.8 Розірвання договору через несвоєчасну поставку. Якщо ви вирішите розглядати договір як такий, що закінчився через несвоєчасну доставку відповідно до пункту 5 або пункту 6, ви можете скасувати своє замовлення на будь-який товар або відмовитися від товарів, які були доставлені. Якщо ви бажаєте, ви можете відхилити або скасувати замовлення на деякі з цих товарів (не на всі), якщо тільки їх поділ не зменшить їх вартість. Після цього ми повернемо всі суми, які ви заплатили нам за скасовані товари та їх доставку. Якщо товари були доставлені вам, ви повинні або повернути їх особисто туди, де ви їх придбали, або надіслати їх нам. Ми оплачуємо витрати на пошту або збір.

8.9 Коли ви стаєте відповідальним за товар. Ви несете відповідальність за продукт, який є товаром, з того моменту, як ми доставимо продукт за вказаною вами адресою.

8.10 Коли ви володієте товаром. Ви володієте продуктом, який є товаром після того, як ми отримаємо повну оплату.

8.11 Що станеться, якщо ви не надасте нам необхідну інформацію. Нам може знадобитися певна інформація від вас, щоб ми могли надати вам продукти, наприклад, ім’я, адреса та підтвердження віку. Якщо так, це буде зазначено в описі продуктів на нашому веб-сайті. Ми зв’яжемося з вами, щоб запитати цю інформацію. Якщо ви не надасте нам цю інформацію протягом розумного часу після того, як ми її попросили, або якщо ви надасте нам неповну чи неправильну інформацію, ми можемо розірвати договір (і буде застосовано пункт 11.2) або стягнути додаткову плату в розмірі розумної суми щоб компенсувати нам будь-яку додаткову роботу, яка потрібна в результаті. Ми не несемо відповідальності за постачання продуктів із запізненням або непоставку будь-якої їх частини, якщо це спричинено тим, що ви не надали нам необхідну інформацію протягом розумного часу після нашого запиту.

8.12 Причини, через які ми можемо призупинити постачання вам продуктів. Можливо, нам доведеться призупинити постачання товару до:

8.12.1 вирішувати технічні проблеми або вносити незначні технічні зміни;

8.12.2 оновлювати продукт для відображення змін у відповідних законах і нормативних вимогах;

8.12.3 вносити зміни до продукту відповідно до вашого запиту або повідомлення від нас (див. пункт 7).

8.13 Ваші права, якщо ми призупинимо постачання продукції. Ми зв’яжемося з вами заздалегідь, щоб повідомити, що ми призупиняємо постачання продукту, якщо проблема не є терміновою або надзвичайною. Якщо нам доведеться призупинити продукт на термін, що перевищує один місяць протягом будь-якого періоду, ми скорегуємо ціну, щоб ви не платили за продукти, поки вони призупинені. Ви можете зв’язатися з нами, щоб припинити дію контракту на продукт, якщо ми його призупинимо, або повідомити вам, що збираємося призупинити його, у кожному випадку на період більше двох місяців, і ми повернемо будь-які суми, які ви сплатили наперед за продукту щодо періоду після закінчення контракту.

8.14 Відсутні або пошкоджені елементи. Якщо товар пошкоджений або відсутній у вашому замовленні, ви повинні повідомити нашу службу підтримки клієнтів протягом 24 годин після отримання товару, надавши повну інформацію про замовлення та відсутні елементи. Будь-які претензії, зроблені після цього періоду, не будуть прийняті. Будь ласка, не утилізуйте будь-які продукти до того, як повідомите про проблему, оскільки ми можемо вимагати номери партій, фотографічні докази та/або вимагати повернути нам пошкоджений товар. Після розслідування ми надамо будь-які відсутні або пошкоджені продукти або відшкодуємо гроші за неотримані товари. Якщо буде визнано, що товари були пошкоджені внаслідок неправильного використання, випадкового пошкодження або зносу, ми не будемо здійснювати заміну або повертати кредит/повернення, і ви несете відповідальність за всі витрати, понесені при поверненні товарів до нас.

9. Ваші права на розірвання контракту

9.1 Ви можете розірвати свій договір з нами за певних обставин. Ваші права після розірвання контракту залежатимуть від того, що ви купили, чи є з цим щось не так, як ми працюємо та коли ви вирішите припинити контракт:

9.1.1  Якщо те, що ви купили, є несправним або описано неточно, ви можете мати законне право розірвати договір (або вимагати ремонту або заміни продукту, або повернути частину чи всі ваші гроші), перегляньте пункт 12 і зверніться до наших гарантійних повернень політика

9.1.2  Якщо ви хочете розірвати контракт через те, що ми зробили або сказали вам, що ми збираємося зробити, див. пункт 9.2;

9.1.3   Якщо ви щойно змінили свою думку щодо продукту, див. пункт 9.3. Ви можете отримати відшкодування, якщо перебуваєте в межах періоду роздуму, але це може підлягати відрахуванням, і вам доведеться сплатити витрати на повернення будь-яких товарів;

9.1.4   У всіх інших випадках (якщо ми не винні і немає права передумати), дивіться пункт 9.4

9.2 Припинення контракту через те, що ми зробили або збираємося зробити. Якщо ви припиняєте дію контракту з причин, викладених у пунктах 9.2.1–9.2.5 нижче, контракт припиняється негайно, і ми повернемо вам повну суму за будь-які продукти, які не були надані. Причини:

9.2.1  ми повідомили вам про майбутню зміну продукту або цих умов, з якими ви не згодні (див. пункт 7.2);

9.2.2  ми повідомили вам про помилку в ціні або описі продукту, який ви замовили, і ви не бажаєте продовжувати;

9.2.3  існує ризик того, що постачання продукції може бути значно затримано через події поза нашим контролем;

9.2.4  ми призупинили постачання продуктів з технічних причин або повідомляємо вас, що збираємось призупинити їх з технічних причин, у кожному випадку на період більше одного тижня; або

9.2.5  ви маєте законне право розірвати контракт через те, що ми зробили неправильно (зокрема через те, що ми доставили із запізненням (див. пункт 8.6).

9.3 Здійснення вашого права змінити свою думку (Положення про споживчі договори 2013 р.). Для більшості товарів, куплених онлайн, ви маєте законне право змінити свою думку протягом 14 днів і отримати відшкодування.

9.3.1  Ви не маєте права змінити свою думку щодо:

9.3.1.1 продукти, запечатані для охорони здоров'я або гігієнічних цілей. Електронні сигарети, кліромайзери, розпилювачі (також відомі як спіралі або головки), контейнери та резервуари є продуктами для орального застосування, які після відкриття або використання не підлягають поверненню з міркувань гігієни та безпеки, якщо вони не мають дефектів;

9.3.1.2 продукти, які швидко псуються або іншим чином схильні до псування або швидкого закінчення терміну придатності. Електронна рідина класифікується як швидкопсувний продукт і не підлягає поверненню, якщо вона несправна. У випадку, якщо ми дозволяємо вам на наш власний розсуд повернути цей товар, ми можемо зменшити ваше відшкодування, щоб відобразити будь-яке зменшення вартості продуктів залежно від їх стану та на основі вашого поводження з ними;

9.3.1.3 будь-які продукти, які нероздільно змішуються з іншими предметами після їх доставки.

9.3.2  Якщо ви використовуєте свої права згідно з цим пунктом, ви повинні

9.3.2.1 повідомте нас про свій намір скасувати, зв’язавшись з нашою командою обслуговування клієнтів за адресою customerservice@digiflavorukraine.com . У деяких випадках вам буде надано номер дозволу на повернення товарів (RMA), який потрібно включати до повернених товарів. Будь-яке небажане або несанкціоноване повернення може бути утилізовано без подальшої відповідальності за повернення коштів.

9.3.2.2 безпечно повернути всі товари за власний рахунок (крім випадків, коли продукти мають дефекти), невідкриті та невикористані в оригінальній упаковці безпечно повернути всі товари за свій рахунок (якщо продукти не мають дефектів), невідкриті та невикористані в оригінальній упаковці вказати зворотню адресу (зв'яжіться з нами).

9.3.2.3 Додайте всю документацію, повне ім’я, номер замовлення та причину повернення, у тому числі RMA, де це можливо.

9.3.2.4 надсилати повернення за допомогою методу зареєстрованої доставки, повністю застрахувавши повну вартість товарів, забезпечуючи правильну суму поштових витрат. Ви зобов’язані належним чином піклуватися про будь-які речі, поки вони знаходяться у вашому розпорядженні. Ми не несемо відповідальності за предмети, втрачені поштою.

9.3.2.5 гарантуйте, що всі повернення будуть отримані нами протягом 10 робочих днів після зв’язку з нашою командою обслуговування клієнтів. Якщо товар не буде повернено протягом цього часу, ми не зможемо прийняти його.

9.3.2.6 дозволити до 5 робочих днів для перевірки товарів і відправлення заміни або надання кредиту/відшкодування.

9.4 Розірвання контракту, якщо ми не винні і немає права змінити вашу думку. Якщо ми не винні і ви не маєте права передумати (див. пункт 9.1), ви все одно можете розірвати контракт до його завершення, але вам, можливо, доведеться виплатити нам компенсацію. Якщо ви хочете розірвати контракт до того, як ми відправимо вам товари, зв’яжіться з нашою командою обслуговування клієнтів за адресою customerservice@digiflavorukraine.com . Якщо ми зможемо розірвати договір, ми відшкодуємо будь-які суми, сплачені вами за ненадані продукти, але ми можемо вирахувати з цього відшкодування (або, якщо ви не зробили передоплату, стягнути з вас) розумну компенсацію чистих витрат, які ми будемо понести в результаті припинення вами контракту.

10. Як розірвати договір з нами (зокрема, якщо ви передумали)

10.1 Повідомте нам, що ви хочете розірвати контракт. Щоб припинити дію контракту з нами, повідомте нас, виконавши одну з таких дій:

10.1.1 Телефон або електронна пошта. Зателефонуйте в службу підтримки клієнтів за вказаним номером або напишіть нам на адресу customerservice@digiflavorukraine.com . Будь ласка, вкажіть своє ім’я, домашню адресу, деталі замовлення та, якщо доступно, ваш номер телефону та електронну адресу.

10.1.2 Онлайн. Заповніть форму на нашому сайті.

10.1.3 Поштою. Роздрукуйте онлайн-форму та надішліть її нам за адресою, вказаною у формі. Або просто напишіть нам за адресою зареєстрованого офісу, вказавши деталі того, що ви купили, коли ви це замовили або отримали, а також своє ім’я та адресу.

10.2 Повернення продукції після закінчення договору. Якщо ви розриваєте договір з будь-якої причини після того, як продукти були відправлені вам або ви їх отримали, ви повинні повернути їх нам. Ви повинні відправити їх назад нам за адресою зареєстрованого офісу або (якщо вони непридатні для розміщення) дозволити нам забрати їх у вас. Ви повинні дотримуватися інструкцій, наданих нашою командою обслуговування клієнтів щодо повернення будь-яких продуктів. Якщо ви використовуєте своє право змінити свою думку, ви повинні дотримуватися пункту 9.3.

10.3 Коли ми будемо оплачувати витрати на повернення. Ми сплачуємо витрати на повернення лише у разі пошкодження товару згідно з пунктом 9.1.1 та за деяких обставин згідно з пунктом 9.1.2:

10.4 Скільки ми стягуємо за збір. Якщо ви несете відповідальність за витрати на повернення, і ми забираємо продукт у вас, ми стягнемо з вас прямі витрати на отримання.

10.5 Як ми повертаємо вам кошти. Ми повернемо вам сплачену вами ціну за продукти за допомогою методу, який ви використали для оплати. Однак ми можемо робити відрахування з ціни, як описано нижче.

10.6 Відрахування з відшкодування, якщо ви використовуєте своє право змінити свою думку. Якщо ви користуєтеся своїм правом передумати: ми можемо зменшити відшкодування вашої ціни (за винятком вартості доставки), щоб відобразити будь-яке зменшення вартості товарів, якщо це було спричинено вашим поводженням із ними у спосіб, який не бути дозволеним в магазині. Якщо ми повернемо вам сплачену ціну до того, як ми зможемо перевірити товар і пізніше виявимо, що ви поводилися з ним неприйнятним чином, ви повинні сплатити нам відповідну суму.

10.7 Коли буде здійснено відшкодування. Ми здійснимо будь-які відшкодування, які вам належать, якомога швидше. Якщо ви використовуєте своє право передумати, ваше відшкодування буде здійснено протягом 14 днів з дня, коли ми отримаємо від вас продукт назад, або, якщо раніше, з дня, коли ви надасте нам доказ того, що ви надіслали товар повертається нам. Щоб отримати інформацію про те, як повернути нам продукт, дивіться пункт 9.2.

11. Наші права на розірвання контракту

11.1 Ми можемо розірвати договір, якщо ви його порушите. Ми можемо будь-коли розірвати контракт на продукт, написавши вам, якщо:

11.1.1 ви не робите нам жодних платежів у встановлений термін, і ви все ще не робите платіж протягом 14 днів після того, як ми нагадали вам про те, що платіж настав;

11.1.2 ви не надаєте нам інформацію, необхідну для надання продуктів, наприклад підтвердження віку, протягом розумного періоду часу після нашого запиту;

11.1.3 ви протягом розумного часу не дозволяєте нам доставити продукти вам або забрати їх у нас;

11.2 Ви повинні компенсувати нам, якщо порушите договір. Якщо ми припинимо дію контракту в ситуаціях, викладених у пункті 11.1, ми повернемо будь-які гроші, які ви сплатили наперед за продукти, які ми не надали, але ми можемо вирахувати або стягнути з вас розумну компенсацію за чисті витрати, які ми понесемо в результаті вашого розрив договору

11.3 Ми можемо відкликати продукт. Ми можемо написати вам, щоб повідомити, що ми припинимо надання продукту. Ми заздалегідь повідомимо вас про припинення постачання продукту та відшкодуємо будь-які суми, які ви сплатили наперед за продукти, які не будуть надані.

12. Якщо виникла проблема з продуктом

12.1 Як повідомити нам про проблеми. Якщо у вас виникли запитання чи скарги щодо продукту, зв’яжіться з нами. Ви можете зателефонувати нашій команді обслуговування клієнтів за вказаним вище номером або написати нам на нашу електронну адресу чи адресу зареєстрованого офісу.

12.2 Короткий опис ваших законних прав. Ми будемо поставляти продукцію, яка відповідає цьому контракту. Будь ласка, зверніться до нашої детальної Політики гарантійного повернення для отримання додаткової інформації

12.3 Ваше зобов'язання повернути відхилені продукти. Якщо ви бажаєте реалізувати свої законні права на відхилення продуктів, ви повинні або повернути їх особисто туди, де ви їх придбали, надіслати нам або (якщо вони непридатні для розміщення) дозволити нам забрати їх у вас. Ми повернемо витрати на поштову оплату чи колекційну етикетку або організуємо збір.

13. Ціна та оплата

13.1 Де знайти ціну на товар. Ціна продукту (з урахуванням ПДВ) буде ціною, зазначеною на сторінках замовлення під час розміщення замовлення. Ми докладаємо всіх розумних зусиль, щоб гарантувати, що ціна продукту, яку вам порадили, є правильною. Однак дивіться пункт 13.3 щодо того, що станеться, якщо ми виявимо помилку в ціні продукту, який ви замовляєте.

13.2 Ми передамо зміни щодо ставки ПДВ. Якщо ставка ПДВ зміниться між датою вашого замовлення та датою, коли ми постачаємо продукт, ми відкоригуємо ставку ПДВ, яку ви сплачуєте, якщо тільки ви не оплатили продукт повністю до того, як зміна ставки ПДВ набуде чинності.

13.3 Що станеться, якщо ми помилилися з ціною. Завжди можливо, що, незважаючи на всі наші зусилля, деякі продукти, які ми продаємо, можуть мати неправильну ціну. Зазвичай ми перевіряємо ціни перед тим, як прийняти ваше замовлення, щоб, якщо правильна ціна продукту на дату замовлення нижча за нашу заявлену ціну на дату замовлення, ми стягували нижчу суму. Якщо правильна ціна продукту на дату вашого замовлення вища за заявлену вам ціну, ми зв’яжемося з вами для отримання інструкцій, перш ніж прийняти ваше замовлення. Якщо ми приймемо та обробимо ваше замовлення, де помилка ціноутворення є очевидною та безпомилковою та може бути розумно визнана вами як неправильна ціна , ми можемо розірвати договір, повернути вам будь-які сплачені суми та вимагати повернення будь-яких товарів, наданих до ви.

13.4 Коли і як ви повинні платити. Ми приймаємо оплату всіма основними кредитними та дебетовими картками. Коли ви повинні платити, залежить від того, який продукт ви купуєте, однак зазвичай ви повинні платити за продукти під час розміщення замовлення.

13.5 Ми можемо стягувати відсотки, якщо ви платите пізно. Якщо ви не зробите нам жодного платежу до встановленого терміну, ми можемо час від часу стягувати з вас відсотки на прострочену суму за ставкою 4% на рік понад базову кредитну ставку Barclays Bank Plc. Ці відсотки нараховуються щодня від дати сплати до дати фактичної сплати простроченої суми, як до, так і після рішення суду. Ви повинні сплатити нам відсотки разом із будь-якою простроченою сумою.

14. Наша відповідальність за збитки або збитки, заподіяні вами

14.1 Ми несемо відповідальність перед вами за передбачувані збитки та пошкодження, спричинені нами. Якщо ми не дотримуємося цих умов, ми несемо відповідальність за збитки або пошкодження, які ви зазнали, що є передбачуваним результатом порушення нами цього контракту або нашої нездатності застосувати розумну обережність і навички, але ми не несемо відповідальності за будь-які збитки або пошкодження, які не передбачувано. Втрата або пошкодження є передбачуваними, якщо або очевидно, що це станеться, або якщо на момент укладення контракту і ми, і ви знали, що це може статися, наприклад, якщо ви обговорювали це з нами під час процесу продажу.

14.2 Ми жодним чином не виключаємо та не обмежуємо нашу відповідальність перед вами, якщо це було б незаконно. Це включає відповідальність за смерть або тілесні ушкодження, спричинені нашою недбалістю або недбалістю наших співробітників, агентів або субпідрядників; за шахрайство або шахрайське введення в оману; за порушення ваших законних прав щодо продуктів; і для дефектних продуктів відповідно до Закону про захист прав споживачів 1987 року

14.3 Ми не несемо відповідальності за комерційні збитки. Ми поставляємо продукцію тільки для домашнього та особистого використання. Якщо ви використовуєте продукти з будь-якою комерційною, комерційною метою чи цілями перепродажу, ми не несемо відповідальності перед вами за будь-яку втрату прибутку, втрату бізнесу, перерву в бізнесі або втрату бізнес-можливостей, а інші положення та умови вважатимуться такими, що стосуються вас.

15. Як ми можемо використовувати вашу особисту інформацію

Ми використовуватимемо вашу особисту інформацію лише відповідно до нашої Політики конфіденційності

16. Інші важливі терміни

16.1 Ми можемо передати цю угоду комусь іншому. Ми можемо передати наші права та обов'язки за цими умовами іншій організації . Ми зв’яжемося з вами, щоб повідомити, чи плануємо це зробити. Якщо ви не задоволені передачею, ви можете зв’язатися з нами, щоб припинити дію контракту протягом 7 днів після того, як ми повідомимо вам про це, і ми повернемо вам будь-які платежі, які ви зробили наперед за ненадані продукти.

16.2 Щоб передати свої права іншій особі, вам потрібна наша згода. Ви можете передати свої права чи зобов’язання за цими умовами іншій особі лише за умови нашої письмової згоди на це.

16.3 Ніхто інший не має жодних прав за цим контрактом (крім того, кому ви передаєте свою гарантію). Цей договір між вами і нами. Жодна інша особа не має жодних прав на виконання будь-яких умов.

16.4 Якщо суд визнає частину цього контракту незаконною, решта залишиться в силі. Кожен із пунктів цих умов діє окремо. Якщо будь-який суд або відповідний орган вирішить, що будь-який із них є незаконним, решта параграфів залишатимуться в повній силі.

16.5 Навіть якщо ми затримуємо виконання цього контракту, ми все одно можемо забезпечити його виконання пізніше. Якщо ми негайно не наполягатимемо на тому, щоб ви зробили все, що від вас вимагається згідно з цими умовами, або якщо ми зволікатимемо з вжиттям заходів проти вас щодо порушення вами цього контракту, це не означатиме, що ви не повинні робити ці дії та це не завадить нам вжити заходів проти вас пізніше. Наприклад, якщо ви пропустили платіж і ми не переслідуємо вас, але продовжуємо надавати продукти, ми можемо вимагати від вас здійснити платіж пізніше.

16.6 Які закони застосовуються до цього контракту та де ви можете подати судовий позов. Ці умови регулюються англійським законодавством, і ви можете подати судовий процес щодо продуктів в англійських судах. Якщо ви живете в Шотландії, ви можете подати судовий процес щодо продуктів у шотландському чи англійському судах. Якщо ви живете в Північній Ірландії, ви можете подати судовий процес щодо продуктів у судах Північної Ірландії або Англії.

17. Регламент CLP

17.1 3 мг, 6 мг, 12 мг 10 мг; Цей продукт містить нікотин, який викликає сильну залежність. Не продається особам віком до 18 років. Попередження: містить нікотин (EC 828-493-5). Шкідливий при контакті зі шкірою. Шкідливий при проковтуванні. Ретельно вимийте руки після роботи. При проковтуванні: зателефонуйте в токсикологічний центр або до лікаря/лікаря, якщо ви почуваєтесь погано. При попаданні на шкіру: промити великою кількістю води з милом. При попаданні в очі: промити великою кількістю чистої води. Зберігати в недоступному для дітей. Утилізуйте вміст/контейнер відповідно до регіональних правил. зроблено заздалегідь для продуктів, які не надаються.

17.2 18 мг і 20 мг; Цей продукт містить нікотин, який викликає сильну залежність. Не продається особам молодше 18 років. Небезпека: містить нікотин (EC 828-493-5). Токсичний при контакті зі шкірою. Токсичний при ковтанні. Ретельно вимийте руки після роботи. При проковтуванні: зателефонуйте в токсикологічний центр або до лікаря/лікаря, якщо ви почуваєтесь погано. При попаданні на шкіру: промити великою кількістю води з милом. При попаданні в очі: промити великою кількістю чистої води. Зберігати в недоступному для дітей. Утилізуйте вміст/контейнер відповідно до регіональних правил.

18. Акції та знижки

18.1 Знижки та пропозиції. Усі продукти зі знижкою залежать від наявності, і ми маємо право відкликати або змінювати пропозиції та знижки на розсуд організатора. Знижки у відсотках округлюються до найближчого десяткового знака з метою розробки; незаокруглені значення будуть застосовані до вашого замовлення під час виїзду.

18.2 Пропозиції пакетних угод. З моменту придбання пакетної угоди у вас є 90 днів, щоб повернути несправний пристрій. Несправні пристрої можна лише обміняти, кошти не повертаються, оскільки це безкоштовний товар. Якщо ваш пристрій виходить з ладу через 90 днів, вам потрібно буде зв’язатися з виробником.

18.3 Конкурс(и) у соціальних мережах. Усі учасники мають бути віком від 18 років і відповідати вимогам конкурсу, зокрема поставити лайк або підписатися на сторінку. Переможці будуть обрані випадковим чином. Колірні варіанти товарів залежать від наявності. Якщо переможець не відповість протягом 24 годин, він більше не матиме права на приз, і новий переможець буде обраний випадковим чином. Усі переможці конкурсу повинні мати на веб-сайті обліковий запис digiflavorukraine.com, щоб отримати свій приз. Усі змагання можуть бути змінені або скасовані на розсуд промоутера.

Авторське право © 2024 Digiflavorukraine.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: продукти, що продаються на   Digiflavorukraine.com може містити нікотин, хімічну речовину, яка викликає сильну залежність. Продукти, пропоновані на веб-сайті, не призначені для використання неповнолітніми віком до 18 років, вагітними або годуючими жінками, особами з проблемами серцево-судинної системи, людьми з судомними розладами або будь-ким, хто повинен уникати вживання тютюну чи нікотинових виробів з медичних причин. Завжди зберігайте електронні сигарети в недоступному для дітей місці.